prasawe
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 11 Октомври 2013 18:04
Од кога започнува откупот на мед,по која цена се откупува и дали во Македонија откупот се врши на една локација и од еднафирма.
 
Ова е коментар на "Nozemoza varoa, polenov prav"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):