Spratovi kaj Lanstrut
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 11 Октомври 2013 19:04
Дали е задолжително пчелните семејства во Ланструт сандаци да се зазимуваат во два спрата или исите е возможно да презимат и во еден спрат(доколку семејството е слабо, а нема можност да се спои со појако семејство) ????
 
Ова е коментар на "На пчеларникот во Септември"
Коментари (1)
1 Петок, 11 Октомври 2013 23:49
Администратор
Секако дека ПС можат да се зазимат само на еден ЛР спрат доколку во него има доволно мед и полен за презимување.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):