ПРЕЗИМУВАЊЕ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 10 Ноември 2013 20:42
Нема потреба да ги тргас на страна спратовите. Јас пцеларам со кошници со спратови, пчелите можат да презимат на трети и четврти спрат, без проблем
 
Коментари (1)
1 Недела, 10 Ноември 2013 21:12
Администратор
Спратовите се тргаат и поради опасноста од загадуванје при третманот против Вароата и другите пчелини болести.Апликацијата со оксална киселина е многу поедноставна доколку се тргнати празните спратови.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):