СОВЕТУВАЊЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Вторник, 03 Декември 2013 18:12
На ден 14 декември 2013 година ќе се одржи ″Научно стручно советување за пчеларство во Република Македонија″, во ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА - СКОПЈЕ (Амфитеатар број 40), бул. Александар Македонски б.б., нас. Автокоманда 1000 Скопје.

 Сите заинтересирани пчелари може да се регистрираат преку вршење на уплата од 200 ден. до 10 декември 2013 год. на следната жиро сметка:

 Банка : Шпаркасе банка Македонија

Жиросметка: 250-0010027640-92

Последна промена на Среда, 18 Декември 2013 21:58
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):