мнение
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 03 Декември 2013 21:41
Потребни состојки: 50 гр борови пупки (не подолги од 3,5-4 см) 50 гр пелин (Artemisija absinthium), берен во време на бујна вегетација (мај, кога стеблото е високо околу 20 см). Това е Руско лекарство и е вярно само това което съм посочил горе. Не трябва да се прекалява със ПЕЛИН. Горното се смесва със 1 л сироп и се дава на един кошер. Тоа е Руско лек и е само точно она што сум посочил погоре. Не треба да се претерува со пелин. Погоре се меша со 1 л сируп и се дава на еден кошница.
 
Ова е коментар на "pelin"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):