стршлени
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 26 Јануари 2014 20:32
против стршлените битката е тешка. ЕВЕ еден начин. СЕ ЗЕМА ЛЕПАК ЗА ГЛУВЦИ И СЕ НАМАЧКУВА НА ПАРЧЕ ЛЕСОНИТ,КОЈ СЕ ОСТАВА ВО БЛИЗИНА НА ПЧЕЛАРНИКОТ. СЕ ФАКА ЕДЕН СТРШЛЕН И СЕ ЗАЛЕПУВА НА ЛЕСОНИТОТ. нАРЕДНИОТ ДЕН НА ЛЕСОНИТОТО КЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ ГОЛЕМ БРОЈ ЗАЛЕПЕНИ И УНИШТЕНИ СТРШЛЕНИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СЕ ОТТРГНАТ ОД ЛЕПАКОТ.
 
Ова е коментар на "Пајаци на пчеларникот"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):