алергија
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 18 Март 2014 11:10
дали дете алергично на полен може да прима прополис зошто докторите не препорачуваат бидејќи пчелата зима полен и го преработува Ве молам да ми одговорите
 
Ова е коментар на "Прополис"
Коментари (1)
1 Среда, 19 Март 2014 20:59
Администратор
Алергијата на полен не мора да значи и алергија на чист прополис. Меѓутоа точно е тоа дека во суровиот прополис можат да се сретнат зрна од полен и доколку прополисот не е прочистен нетреба да се користи. Сепак би ви препорачал да се консутирате со лекар доколку се одлучите да користите прополис.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):