alergija na polen
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 19 Март 2014 20:59
Алергијата на полен не мора да значи и алергија на чист прополис. Меѓутоа точно е тоа дека во суровиот прополис можат да се сретнат зрна од полен и доколку прополисот не е прочистен нетреба да се користи. Сепак би ви препорачал да се консутирате со лекар доколку се одлучите да користите прополис.
 
Ова е коментар на "алергија"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):