Пошумување со медоносни растенија PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 6
НајлошоНајдобро 
Актуелно - Прашања и одговори
Петок, 06 Февруари 2009 20:58
Дали при пошумавењето се пошумуваше со медоносни растенија и дали тоа беше плански спроведено ?
 
Коментари (3)
3 Сабота, 01 Септември 2012 19:30
Blage
Jas imam registriran rasadnik vo Kratovo SIMVI - KOMPANI i proizveduvam nekoi medonosni vidovi rastenija od koi i Evodija.
Kontakt tel: 078236868, 070403797 i 071259105
2 Сабота, 21 Јануари 2012 22:20
momcilo stip
predlagam da pcelarskite drustva da mozat da zemat posadocen materjal od shumskite stopanstva po povolni uslovi i da ja zbogatat svojata okolina so medonosni rastenija ,da zemat drzavno zemjiste okolu svoite pcelarski drustva i da go oplemenat so potrebni rastenija ,toa bo bilo pokonkretni merki za ponapredno pcelarenje i obezbeduvanje na podobri uslovi za pcelarenje.
1 Недела, 08 Март 2009 21:30
Ацо Тодоровски
Сметам дека иницијаторите на акцијата за пошумување треба да изработат и програма за пошумување со медоносни растенија со што би се обезбедило пчелина паша која се помалку ја има.
Во изработката на програмата би можеле да помогнат стручни лица кои добро ја познаваат оваа проблематика.Доколку има лица кои может да помогнат нека се јават со свои предлози и коментари.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):