Продажба на двогодишни одгледани садници од ЕВОДИЈА
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 18 Јуни 2014 21:21
Садниците од еводија се одгледани и истите се во добра форма , што значи по засадувањето и уште две години ќе имате обилно цветање. Имаат добро развиена крошна и корен и за истите ќе добиете упатство како и каде да ги засадите за сто постотен успех на прифатливост. Садниците се снабдени со сертификат и за истите може да добиете субвенции.
 
Ова е коментар на "kade da najdam evodija"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):