Почитувани
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 06 Август 2014 14:26
Како претседател на ПЗ БРАТСТВО-Прилеп ве известуваме Вас и пчеларите членови на здружението дека Се продаваат околу 30 + сандаци со јаки пчелини семејства, на еден, два и три спрата, имаат и хранилки. Медот не е ваден оваа година, оставен за презимување на пчелите. Заедно со нив одат и + рамки. Локацијата е општина Кочани Кој е заинтересиран нека ме контактира на горе наведениот маил, или на мобилен тел 078220927 Со почит
 
Ова е коментар на "Пчеларски здруженија"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):