stojanoski
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 16 Јануари 2015 21:49
kolku med godisno se dobiva od edno uliste ?
 
Ова е коментар на "Zakon za pcelarstvo..."
Коментари (1)
1 Понеделник, 19 Јануари 2015 19:31
Администратор
Количината на мед што може да се добие од едно пчелино семејство зависи пред се од пашните услови медењето во природата и јачината на друштвото. Во добри медни години добро развиено пчелино семејство може да даде и до 20 кг мед.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):