мед од едно улиште
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 19 Јануари 2015 19:31
Количината на мед што може да се добие од едно пчелино семејство зависи пред се од пашните услови медењето во природата и јачината на друштвото. Во добри медни години добро развиено пчелино семејство може да даде и до 20 кг мед.
 
Ова е коментар на "stojanoski"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):