Oddalecenost pri prenesuvanje na sanduci so pceli
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 29 Март 2015 21:30
Dokolku gi prenesuvata sanducite so pceli preporaclivo e da se prenesat na dalecina od 6 km. Prenosot da se napravi prikvecer.
 
Ова е коментар на "pcela"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):