subvencii
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 03 Април 2015 22:34
kolku sandaci treba da imash da se steknesh so pravo na subvencii.
 
Ова е коментар на "subvencii"
Коментари (1)
1 Понеделник, 13 Април 2015 18:03
Администратор
35 пчелни семејства,
17 пчелни семејства
грло доколку сите
одгледувалишта се
регистрирани во
населени места со
надморска висина
поголема од 700м
или со број на
жители помал од 100

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):