pravo na subvencii
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 13 Април 2015 18:03
35 пчелни семејства, 17 пчелни семејства грло доколку сите одгледувалишта се регистрирани во населени места со надморска висина поголема од 700м или со број на жители помал од 100
 
Ова е коментар на "subvencii"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):