Матичен млеч кај мајки доилки
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 01 Април 2016 19:05
Ве молам дали матичниот млеч има несакани дејства за новороденчето ако мајката што дои зема матичен млеч.
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"
Коментари (1)
1 Петок, 01 Април 2016 21:08
Администратор
Најдобро е за консумирање на матичниот млеч при раното доење да се консултирате со лекар педијатар.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):