Секоја иницијатива е добра
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 09 Март 2009 16:07
Го поздравувам собирот во Кратово и обидот да се обидиниме сите пчелари во напорите да произведеми квалитетен мед кој ќе можеме да го извеземе во Европа. Ваквите собири треба да бидат почести.
 
Ова е коментар на "Собир на пчелари во Кратово"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):