Сеуште има шанси
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 11 Март 2009 17:58
Доколку се продолжи со оваа акција за пошумување би требало во периодот што доѓа прашањето де се постави во сите пчеларски здруженија и сојузи и да се заземе соодветен став со кој ке се настапи пред организаторите на акцијата за пошумување. Ќе се изберат поволните и достапните терени и ќе се направт анализи кои медоносни растенија најдобро ќе успеваат на овие терени.Треба да се изработат проекти и да се достават до министерството за земјоделие ,шумарство и водостопанство.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):