локација за пчеларник
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 28 Декември 2020 17:01
Здраво. Сакам да чувам пчели но немам земја на моја сопственост. Дали може да ги поставам пчелите на ливада која е во сопственост на Р.Македонија. и дали треба некаде да го пријавам тоа?
 
Ова е коментар на "Почетници во пчеларството"
Коментари (1)
1 Вторник, 19 Јануари 2021 11:58
Администратор
Treba da se javite vo lokalnata edinica na ministerstvoto za zemjodelie sumarstvo i vodostopanstvo

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):