Фенолошки набљудувања
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 14 Март 2009 12:01
Име Бадем(Amygdalis kommunis) Кратово Цветање почеток 01/04/2006 27/03/2007 13/03/2008 општо 03/04/2006 05/03/2007 18/03/2008 крај 07/04/2006 10/03/2007 26/03/2008 оваа година почетокот на цветањето е 12/03/2009 меѓутоа суденото време го задржа цветањето.
 
Ова е коментар на "Бадем"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):