Планско пошумување со медоносни растенија
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Март 2009 19:14
Поздрав до Васко и до сите пчелари од НЕКТАР Битола.Се надеваме дека ќе се вклучите на иницијативата за планско пошумување со медоносни растенија и ќе ги приложите вашите потписи до Сојузот на пчелари на Македонија.Во меѓувреме Ќе се координираме со друѓите пчеларски здруженија сојузи и асоцииации.Се надеваме на успех на иницијативата и веќе во есен ќе ги добиеме првите садници и ќе ги договориме првите терени за пошумување со медоносни растенија. поздрав Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 
Ова е коментар на "Пчеларски здруженија"
Коментари (1)
1 Петок, 24 Април 2009 07:21
Васко
После објавувањето на овој напис нашето пчеларско здружение НЕКТАР од Битола спроведе акција за собирање на потписи за планско пошумување со медоносни растенија на акцијата ,, Посади дрво засади ја својата иднина ,, До сега имаме собрано над 100 потписи од нашите членови. Дилемата е во тоа каде да го предадеме овој список. Дали во пчеларскиот сојуз на Македонија (за кој знаеме колку функционира) па списоците да останат во некоја фиока или директно до организаторите на оваа акција.
Треба да се договориме со сите пчеларски здруженија и списоците да ги доставуваме на една иста адреса.
Поздрав
Васко Карадаковски НЕКТАР Битола

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):