органско пчеларство
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 18 Март 2009 11:19
Минатата година 14 наши пчелари добија сертификати во конверзија. На лице место по пчеларниците за контрола доаѓаше инспектор од ,,Балкан Биосерт,, и се беше во ред. Сега што се случува. Истот тој инспектор на повеќето пчелари им вели дека не одговара местоположбата на пчеларниците, и дека ќе треба да ги селат на нова локација. Како ова да е така едноставно
 
Ова е коментар на "Органско Пчеларење"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):