Pcelite zatrupani vo sneg umirale
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 20 Март 2009 11:07
Od kade ova tvrdenje: "пчелината заедница добро зимува под снежната покривка, меѓутоа треба постојано да се проверува да не се заледат отворените простори на летата , со што ќе се оневозможи циркулација на воздухот во кошницата и може да дојде до гушење на пчелината заедница." Od iskustvo? Od kniga? Od rekla-kazala?
 
Ова е коментар на "Клима - врнежи"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):