Навремен преглед
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 21 Март 2009 15:14
Првиот пролетен преглед е закаснет поради лошото време.Меѓутоа овие интервенции ќе овозможат пчелините семејства многу полесно да ги надминат овие ,,зимски денови,,.Oчекуваме дека и понатаму ќе се јавувате со ваши коментари. Ви благодариме на соработката pcelar.mk
 
Ова е коментар на "за месец март"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):