за почетници
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 25 Март 2009 00:41
Ви посакувам голем успех со порталот и пчелите .Но би сакал да замолам ако сакате да отворите посебна секција за тотални почетници кој сакат да започнат со овој вид на хоби и занат , но немаат кого или не сакат да досаѓат на искусни пчелари.Таму да се пишува редоследно што ,како и кога треба нешто да се направи , каде што ке може да се поставуват коментари и подпрашања.Исто така не е лошо да се отвори и секција за мали огласи и форум.
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"
Коментари (1)
1 Среда, 25 Март 2009 17:21
Администратор
Поздрав , pcelar.mk е регистриран 04.03.2009 година и во наредниот период web порталот постојано ќе се надградува. Во тек е изработката на лого на порталот и редизајнирање и додавањето на нови рубрики . Ви благодариме на сугестиите и ќе настојуваме дел од нив да ги вградиме во pcelar.mk Поздрав, pcelar.mk

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):