Нови рубрики
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 25 Март 2009 17:21
Поздрав , pcelar.mk е регистриран 04.03.2009 година и во наредниот период web порталот постојано ќе се надградува. Во тек е изработката на лого на порталот и редизајнирање и додавањето на нови рубрики . Ви благодариме на сугестиите и ќе настојуваме дел од нив да ги вградиме во pcelar.mk Поздрав, pcelar.mk
 
Ова е коментар на "за почетници"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):