Производство на матична млеч
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 25 Март 2009 19:01
Најпрвин да ви пожелам успешно презимување на пчелините заедници и брз пролетен развој за да формирате пчелини заедници кои ќе полнат 2 до 3 спрата од десетрамен ЛР сандук. Една ваква заедница во еден турнус може да даде околу 20 грама матична млеч.Доколку постапката се повтори 5-6 пати би можело да се произведе до 100 грама матична млеч.
 
Ова е коментар на "Maticen mlec"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):