Фенолошки набљудувања
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 02 Април 2009 19:26
Дрен,Кратово почеток на цутење 20/03/04, 22/03/05, 25/03/06, 01/03/07, 08/03/08 полно цутење 25/03/04, 28/03/05, 30/03/06, 10/03/07, 14/03/08 2009 почеток на цутење 15/03/2009, полно цутење 02/04/2009 и покрај долгата фенофаза на цутење пчелите поради ниските температури неможеа да го искористат полемот од дренот кој е многу значаен за пролетниот развој на пчелиното семејство. 2010 почеток на цутење 28/02/2010,полно цутење
 
Ова е коментар на "Дрен"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):