работи околу пчелите
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 15 Април 2009 09:33
потребно е за поцетници ко мене да има објаснување на работи кои треба да се извршуваат околу пчеларникот во текот на секој месец. Кои работи и како, како што има на Хрватската страница за пчеларство. Добро е да има објаснувања. Моја е-mail адреса е gjore_karafilovski@yahoo Поздрав.
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):