медоносни растенија
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 23 Април 2009 20:47
Мојот предлог е да на сите пчелари кои се членови на пчеларските сојузи да им се дадат бесплатно садници за пошумување поготово медоносни растенија како багрем и еводија, а со тоа ке се приклучат сите пчелари кон акцијата за пошумување. Се надевам дека овој предлог ќе го подржи и Пчеларскиот Сојуз а и сите пчелари во Македонија.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):