Субвенции за пчелните семејства 2009
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 27 Април 2009 07:25
Во разговорот со министерот за земјоделие беше кажано дека за броење на сандуците нема да се наплаќа, по 40 ден ќе се наплаќа за преглед од болести. Значи останува како и минатата година.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):