Кречно легло
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 12 Мај 2009 21:19
Кречно легло по неколку години пак Годинава се појави иако во две три заедници на пчеларникот.Пред се како главна причина сметаме дека е влажното и студено време недоволната вентилација несодветна старосна структура кај пчелите и староста на саќето.По затоплувањето ќе ја пратиме состојбата и ќе известуваме.
 
Ова е коментар на "Варово Легло"
Коментари (1)
1 Сабота, 10 Октомври 2009 15:28
ацо
Третирање со мравја киселина 65% на начин исто како затита од вароа.

Резултат мн.добар

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):