Почетници во пчеларството
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 25 Мај 2009 21:54
Почетниците во пчеларството мора многу да научат.Пчеларството е знаење,наука и пракса.Доколку сакате да бидете добар пчелар мора да вложите многу труд.Денеска е многу полесно да дојдете до многу информации за пчеларството.Има и видеа каде визуелно може да се видат многу работи за кои пред дваесетина години требаше со години да се експериментира за да се дојде до одредени најдобри технолошки постапки. Пчелар.мк отвори рублика за почетници (во припрема) каде ќе можат да се поставуваат конкретни прашања и да се одговара на истите. Поздрав Пчелар.мк
 
Ова е коментар на "Почетници во пчеларството"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):