Пошумување
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 26 Мај 2009 19:50
Поздрав до сите иницијативи за зголемување на шумскиот фонд во Македонија.Во Пчеларството сум почетник но интересот и желбата за оваа хумана активност ја носам во себе од детските години и овде сега би го поставил како добро и медоносно дрво Липата многу поретко се спомнува но нејзиноит благодет не смее да се заобиколи прашувам дали се продава како садница и дали имаме липови шуми во Македонија
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):