Прополис
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 21 Јуни 2009 10:30
Ви благодариме за јавувањето и уште еднаш Ќе нагласиме дека сајтот е интерактивен и постојано ќе се надополнува секоја отворена тема. За сите пчелини производи ќе има уште многу текстови нови сознанија ваши согледувања ,ваши рецепти доколку знаете... тоа е целта на сајтот.Ве молиме оценувајте ги рубликите и статиите имате можност на секоја статија на почетокот да оцените од најлошо до најдобро со пет оцени.Коментирајте и дополнувајте делови за кои имате повеќе сознанија ,практични искуства ,научни испитувања Сајтот е во формирање и развој ние се надеваме на ваша соработка.Поздрав Pcelar.mk
 
Ова е коментар на "Прополис"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):