роеви
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 19 Јули 2009 18:52
Јас имам 3 нови роеви со стара матица додека матичните семејства ги оставив сами да вадат матичнаци.Ги поделив на 10 јуни и новите семејства ги прихранувам на неколку дена по 600- 700 гр.шербет .Сега за сега добро напредуваат а другите формираа матици кои ипочнаа да несат јајца но имаа голем период без нови пчели.Дали во македонија има одгледувачи на матици за да се купат .
 
Ова е коментар на "На пчеларникот во јули"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):