Напред Виктор
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 20 Јули 2009 21:30
Големи честитки за постигнатиот успех.Ова е успех и за Македонија. Освоеното прво место мегу 140 учесници од 12 држави треба да се прослави .За жал во нашата Македонија најмалку се пишува и коментира за вакви настани, најмалку се стимулираат ваквите поединци кои се вистинските промотори на Македонија.Се надеваме дека конечно ќе сватиме каде се потенцијалите на нашата држава и ваквите победи барем достојно ќе ги одбележиме.Напред Виктор во нови победи!
 
Ова е коментар на "Македонија најдобра!"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):