Италијанска
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 21 Јули 2009 11:59
Околу расите на пчели врстите и подврстите треба попширно да се пишува.Поради тоа на оваа проблематика ќе посветиме повеќе стати користејки достапна литература и интернет.Сепак коментарот на фотографијата беше субјективен, поради што е и променет.Благодарност за јавувањето и ве очекуваме и понатаму со ваши забелешки и коментари.Поздрав www.pcelar.mk
 
Ова е коментар на "Галерија"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):