субвенции
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 06 Август 2009 11:24
Имам информации дека на некои места се плаќало по 20 - 25 денари по пчелно семејство. Дали е точно - не знам. (Куманово - 20 денари; Битола - 20 денари; Тетово - 25 денари..) Во крива Паланка не само што плативме по 40 денари, туку не праќаа кај одредено лице да ги пополни формуларите, се разбира со надокнада. На некои им земаа 50 денари, на други 100 денари. Мене ми зедоа 80 денари. А ваму тврдат дека стручните служби се должни да дадат бесплатни совети.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):