пајаци
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 10 Август 2009 09:50
Кај мене забележав огромни пајаци кои градат пајажина меќу дрвјата во пчеларникот. Во една прилика имаше преку 50 пчели во мрежата, бидејќи беше изградена ниско, пред две кошници. Сето тоа е изградено ноќе, а рано наутро ја искинав. Инаку такви пајажини имам забележано на повеќе места, но ако не се пред сандаците, не се проблем. Имам забележано жолти камуфлирани пајаци, кои ги ловат пчелите без мрежа. Можеби се истите, само ја менуваат бојата во зависност од бојата на цветот.
 
Ова е коментар на "Пајаци на пчеларникот"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):