Фалсификат
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 10 Август 2009 10:03
Некој треба да го испитува медот на процентот на сахароза. Со свои очи имам видено како „пчелар“ носи пчели на паша и купува 1000 килограми шеќер. Лесно му е после да го продава „медот“ по пониска цена.
 
Ова е коментар на "НАССП (Hayard Analises Critical Control Points.)"
Коментари (1)
1 Вторник, 27 Октомври 2009 19:58
Vanco Atanasov
Kako da se spreci grabezot kaj pcelite(preventiva).Sto treba da se prevzeme vo momentot koga nastanal grabez.Pozdrav.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):