зазимување
Ниво на корисникот: / 5
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 10 Август 2009 10:08
Мој предлог е да ги зазимиш на еден спрат. Непотребно ќе им оставиш празен простор, а послабите семејства не можат да го бранат влезот.
 
Ова е коментар на "Zdravo"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):