Поздрав до Здравко од Мегленци
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 31 Август 2009 18:01
Здравко Ви благодариме на јавувањето и на вашата сугестиа за нови теми од пчеларството но сепак порталот не е замислен единствено да третира теми од пчеларството,посетители на сајтот не се само пчелари,туку и заинтересирани за темите за здравјето,екологијата ,фенологијата и други области.Спред тоа по својата форма намена и оргиналност се разликува од сите други сајтови како и по можноста за коментари и ваши излагања по темите,а пред се истакнување на вашите искуства од областа на пчеларството но и на теми од секојдневниот живот.Поздрав www.pcelar.mk
 
Ова е коментар на "Vrskata so pcelarstvo?"
Коментари (1)
1 Четврток, 10 Декември 2009 18:46
благој од битола
јас на мојот пчеларник грабежот на пчелите го сузбивам со вештачки дожд на пчелите му се скренува вниманијето плашејки се дане заврне и се одкажуваат јас неколку пати сум ја применил ова тактика и ми успеало без последици поздрав..

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):