Саем PDF Печати Е-пошта
Напишано од Vasko   
Вторник, 29 Септември 2009 11:28

 Пчеларската манифестација ,,Денови на Македонскиот мед - Битола 2009 г" ќе се одржи во деновите 9, 10 и 11 Октомври. Битола 2009

На 10 Октомври со почеток во 12 часот двочасовно предавање ќе одржи Проф. Др. Милан Чирович од Крагујевац Р.Србија Покани за учество на манифестацијата се испратени до сите здруженија и фирми кои работат во областа на пчеларството.

Ги поканувам сите пчелари да не посетат Васко Карадаковски секретар на ПЗ НЕКТАР - Битола

Последна промена на Недела, 18 Октомври 2009 21:23
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):