кречно легло
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 10 Октомври 2009 15:28
Третирање со мравја киселина 65% на начин исто како затита од вароа. Резултат мн.добар
 
Ова е коментар на "Кречно легло"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):