Ви благодариме на соработката PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Понеделник, 19 Октомври 2009 22:32

Почитувани посетители !Ви благодариме за вашите јавувања!

Ќе нагласиме дека сајтот е интерактивен и постојано ќе се менува и надополнува секоја отворена тема. За сите теми ,пчелини производи ,медоносни и лековити растенија ,здравјето,екологијата ќе има уште многу текстови, нови сознанија, ваши согледувања ,ваши рецепти доколку знаете... тоа е целта на сајтот.Ве молиме оценувајте ги рубликите и статиите имате можност на секоја статија на почетокот да оцените од најлошо до најдобро со пет оцени.Гласајте на анкетите Коментирајте и дополнувајте делови за кои имате повеќе сознанија ,практични искуства ,научни испитувања. Критикувајте!

Сајтот е во формирање и развој, ние се надеваме на ваша соработка,бидејки ова е и ваш сајт.

Поздрав
Pcelar.mk

Последна промена на Сабота, 14 Ноември 2009 14:33
 
Коментари (1)
1 Четврток, 22 Октомври 2009 17:45
Svete Stojmanovski
Го поздравуваме проширувањето на сајтот со рубликите за Екологија и ИКТ.Сметаме дека еден современ човек треба поодблиску да се запознае со овие теми.Денес е време на Информатичките технологии но и време кога еколошките проблеми притискаат со сета нивна сериозност зато полна подршка за овие рублики!

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):