Поздрав
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 22 Октомври 2009 17:45
Го поздравуваме проширувањето на сајтот со рубликите за Екологија и ИКТ.Сметаме дека еден современ човек треба поодблиску да се запознае со овие теми.Денес е време на Информатичките технологии но и време кога еколошките проблеми притискаат со сета нивна сериозност зато полна подршка за овие рублики!
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):