Види го линкот
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 30 Октомври 2009 19:21
http://pcelar.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=266:2009-06-13-08-29-36&catid=36:konvencijalnoproizvodstvo&Itemid=59 МОЖЕТЕ УСПЕШНО ДА ГО КОРИСТИТЕ ПРЕБАРУВАЊЕТО. АКО Е ВОЗМОЖНО ПРОБАЈТЕ СО 1 ЗБОР ДА ПРЕБАРУВАТЕ, ТАКА РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ НАЈДОБРИ. ЗБОРОВИТЕ МОРА ДА СЕ ВНЕСЕНИ СО КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА (Alt+Shift на Windows за оние кои имаат кирилична поддршка).
 
Ова е коментар на "Липа"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):