Пребарување на ПЧЕЛАР.мк PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Информатичкo Комуникациски Технологии - Во ПЧЕЛАР.мк
Петок, 30 Октомври 2009 19:22
МОЖЕТЕ УСПЕШНО ДА ГО КОРИСТИТЕ ПРЕБАРУВАЊЕТО. АКО Е ВОЗМОЖНО, ПРОБАЈТЕ СО 1 ЗБОР ДА ПРЕБАРУВАТЕ, ТАКА РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ НАЈОПШИРНИ.
ЗБОРОВИТЕ МОРА ДА СЕ ВНЕСЕНИ СО КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА (Alt+Shift на Windows за оние кои имаат кирилична поддршка - она малото сино МК или EN до часовникот, во десниот долен агол на старт мени линијата).
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):